Content Collective is een collectief van bloggers dat samen een aantal mooie online magazines maakt. Samen worden we gelezen door duizenden lezers en dat vinden we heel erg gaaf.

De laatste tijd is ons clubje een beetje uitgedund. Life got in the way, u kent het wel. En dat vinden we heel erg zonde. Content Collective is jarenlang dé club geweest waar mensen terecht konden die beter wilden leren bloggen, een nieuw publiek aan wilden spreken, hun bedrijf op de kaart wilden zetten en ook betaalde klussen wilden doen.

Kortom: een hele waardevolle plek die energie en mensen verdient.

Daarom zijn we nu ook op zoek naar heel veel nieuwe mensen. Bloggers, eindredacteuren, maar ook andere crea’s, die het leuk vinden om de magazines van Content Collective nieuw leven in te blazen met verse ideeën en die enthousiast worden van samenwerken met andere energieke luitjes.

Come to the CoCo side. We have cookies!

Lijkt het jou keigaaf om mee te doen? Breng je een bak energie, leuke blogs, fantastische eindredactie of iets heel anders mee waar we gewoon wat aan hebben? Meld je dan aan als:

We kunnen niet wachten om weer op volle stoom vooruit te gaan en dat doen we graag met de leukste mensen. ben jij dat? Kom er dan vooral bij.

We (en ik) hopen je snel te zien!