Content Collective is de eerste crowdsourced publisher van Nederland. Met een groeiend netwerk maken we verschillende online magazines waarmee we een grote en diverse doelgroep bereiken.

Onze artikelen worden geschreven door een divers team aan mensen: sommige zijn een kei in het schrijven zelf, anderen zijn expert in hun veld, weer anderen willen zoveel mogelijk leren. Wij helpen onze bloggers om het beste uit hun blogs te halen.

Onderdeel daarvan zijn natuurlijk de koppen van de artikelen. Want dat is wat we delen op social media en wat jij voorbij ziet komen op je Twitter-/Facebook-/Instagram-feed. Die koppen zijn dus erg belangrijk.

Daarom zijn we op zoek naar mensen die het een uitdaging vinden om de allerbeste koppen ooit te maken.

Wat ga je doen:

  • Onze bloggers leveren artikelen aan op ons samenwerkingsplatform en in WordPress
  • Jij kijkt mee naar de kop: je leest het artikel en verzint (indien nodig) een betere, maar vooral de beste kop
  • Je adviseert de blogger hierin en overlegt met hem, maar neemt ook gewoon beslissingen

Wat kost het jou?

Het koppensnellerteam is een nieuw team binnen Content-Collective, maar we willen minimaal 3 mensen hebben die zich ermee bezig gaan houden. Dat betekent dat je er ongeveer 2 uur per week aan kwijt bent. Ben je koppensneller-oloog, dan ben je natuurlijk veel sneller klaar.

Wat breng je mee?

  • Begrip van hoe je mensen raakt met een kop
  • Begrip van hoe social media werkt en waarom tweets/statussen etc. gedeeld worden
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • Gezelligheid

Wat krijg je?

Je wordt onderdeel van het gezelligste netwerk van Nederland. Met Content Collective heb je er meteen een groot netwerk bij. Je bent welkom op onze borrels, trainingen (minimaal 1 x per jaar) en ons besloten platform. Daar vind je klussen, gezellige babbels en veel kennis. Ook niet onbelangrijk: je doet ervaring op met content en hebt alle vrijheid om je op allerlei manieren, lagen en niveaus bezig ermee bezig te houden. Mooi voor op je cv dus!

Wat je eruit haalt is aan jou: Content Collective is zo waardevol als je het zelf wilt maken. Maar één ding is zeker: er valt veel te uit te halen.

Meld je aan

Lijkt het jou leuk om op deze manier over content na te denken? Wil je in aanmerking komen voor betaalde klussen (afhankelijk van je achtergrond en ervaring) en een hele bak nieuwe vrienden erbij hebben? Meld je dan nu aan.

Ik wil koppensnellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.