Content Collective is de eerste crowdsourced publisher van Nederland. Met een groeiend netwerk maken we verschillende online magazines waarmee we een grote en diverse doelgroep bereiken.

Onze artikelen worden geschreven door een divers team aan mensen: sommige zijn een kei in het schrijven zelf, anderen zijn expert in hun veld, weer anderen willen zoveel mogelijk leren. Wij helpen onze bloggers om het beste uit hun blogs te halen.

Om dat allemaal te regelen hebben we een besloten community. Daarvoor maken we gebruik van Podio. Geen zorgen als je daar nog nooit van hebt gehoord, dat hoeft niet.

We hebben socials nodig

We bestaan in deze vorm sinds 2012 en het laatste jaar zijn er nogal wat wisselingen van de wacht geweest. Leuk, maar de coco’s (zoals we onszelf noemen als jullie niet meeluisteren) kunnen wat nieuwe impulsen en energie gebruiken.

Daarom zijn we op zoek naar mensen die gewoon belachelijk sociaal zijn, weten hoe ze anderen moeten activeren, hier en daar een nieuwsbrief uit kunnen sturen die beweegt, hilarisch zijn, goed kunnen keuvelen en dat allemaal online.

Durf jij de uitdaging aan?

Lijkt het jou leuk om de coco-community (cococo) nieuw leven in te blazen? Heb je leuke ideeën, praatjes, plaatjes, maak je goed nieuwe maatjes? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

  • Kwebbelen op Podio: leuke topics, interessante vragen, gekke polls, maffe plaatjes
  • Maken van een nieuwsbrief: eentje die interessant is voor bloggers
  • Sociaal zijn: een schouder om op te leunen, signaleren als het ff niet goed gaat met iemand, luisterend oor, felicitaties, crowdsourcing ideetjes als iemand het nodig heeft…en nog meer sociaals

Wat kost het jou?

Het social team is een nieuw team binnen Content-Collective, maar we willen minimaal 3 mensen hebben die zich ermee bezig gaan houden. Dat betekent dat je er ongeveer 2 uur per week aan kwijt bent.

Wat breng je mee?

  • Een sociaal karakter
  • Humor
  • Interesse in mensen
  • Google skills om interessante links te vinden
  • Social skills die een Nobel prijs verdienen

Wat krijg je?

Je wordt onderdeel van het gezelligste netwerk van Nederland. Met Content Collective heb je er meteen een groot netwerk bij. Je bent welkom op onze borrels, trainingen (minimaal 1 x per jaar) en ons besloten platform. Daar vind je klussen, gezellige babbels en veel kennis. ook niet onbelangrijk: je doet ervaring op met content en hebt alle vrijheid om je op allerlei manieren, lagen en niveaus bezig ermee bezig te houden. Mooi voor op je cv dus!

Wat je eruit haalt is aan jou: Content Collective is zo waardevol als je het zelf wilt maken. Maar één ding is zeker: er valt veel te uit te halen.

Meld je aan

Lijkt het jou leuk om onze community extra te activeren? Wil je in aanmerking komen voor betaalde klussen (afhankelijk van je achtergrond en ervaring) en een hele bak nieuwe vrienden erbij hebben? Meld je dan nu aan.

Ik wil in het social team

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.