Ja, ik wil organiseren

De magazines van Content Collective worden gelezen door vele duizenden mensen. Door onze krachten te bundelen hebben we een groot publiek op weten te bouwen en dat is fijn voor ons allemaal.

Ons Content, Strategy & innovation team (CSI) zorgt ervoor dat de hele boel soepel draait. Denk aan zaken als: het inplannen van blogs, kwaliteitscheck van content, beantwoorden van vragen uit de community, social media, PR en meer.

Belangrijk, want de contentmachine draait niet vanzelf.

Jouw inzet

Het CSI Team doet een mix van administratieve, creatieve en innovatieve zaken. Jij bepaalt wat het beste bij je past. Je kunt altijd nieuwe ideeën aandragen of bestaande processen verbeteren. Je kunt een campagne verzinnen of aan de slag met het  creëren van de wow-factor voor één van onze social media-accounts. Wat je ook gaat doen, je gaat veel leren en dat is altijd handig.

En…er is nog meer

Meedoen aan Content Collective betekent dat je gratis (of voor kostprijs) mee kunt doen aan trainingen die we minimaal 1 keer per jaar organiseren, aan kunt schuiven bij gezellige borrels en je in aanmerking kunt komen voor betaalde schrijfklussen.

Kom halen

Iedereen die meewerkt aan Content Collective doet dat op vrijwillige basis. Iedereen haalt er iets anders uit: promotie, gezelligheid, nieuwe kennis, contacten, een plek om je ei kwijt te kunnen. Wat jij eruit haalt, bepaal jij. Maar we weten zeker dat er bij ons veel moois te halen is voor wie ook bereid is om wat mee te brengen.

Wat breng jij mee?

  • Zin om te leren en zin om te doen!
  • We werken met WordPress en we gebruiken Podio (om samen te werken). Je hoeft deze twee systemen niet te kennen, maar moet wel bereid zijn er even in te duiken.
  • Een pro-actieve houding, leuke ideeën en een goede borrelbui

Wat vragen we:

  • Ongeveer 2 uur per week
  • …Meer mag

Doe je mee?

Meld je aan voor ons CSI Team. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Magazines