Ja, ik wil eindredigeren

De magazines van Content Collective worden gelezen door vele duizenden mensen. Door onze krachten te bundelen hebben we een groot publiek op weten te bouwen en dat is fijn voor ons allemaal.

Als eindredacteur bij Content Collective help je ons om onze blogs nóg beter te maken. Door kritisch mee te kijken naar taal, inhoud, opbouw…nou ja, dat hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Jij bent bij ons de laatste check voordat blogs de wijde wereld in worden gestuurd. We vinden je dan ook nu al leuk!

Maar er is meer…

Je krijgt op Content Collective een eigen profiel op de magazines waarvoor je redigeert. Zo kun je je eigen bedrijf of jezelf promoten. Daarnaast word je onderdeel van een leuke en zinvolle community. Als eindredacteur mag je trouwens ook gewoon af en toe bloggen.

En…er is nog meer

Eindredactie doen voor Content Collective betekent dat je gratis (of voor kostprijs) mee kunt doen aan trainingen die we minimaal 1 keer per jaar organiseren, aan kunt schuiven bij gezellige borrels, soms leuke spullen krijgt om uit te proberen en recenseren en je in aanmerking kunt komen voor betaalde schrijf/redigeerklussen.

Kom halen

Iedereen die meewerkt aan Content Collective doet dat op vrijwillige basis. Iedereen haalt er iets anders uit: promotie, gezelligheid, nieuwe kennis, contacten, een plek om je ei kwijt te kunnen. Wat jij eruit haalt, bepaal jij. Maar we weten zeker dat er bij ons veel moois te halen is voor wie ook bereid is om wat mee te brengen.

Wat breng jij mee?

  • Een kritische blik en ervaring met eindredactie (of de bereidheid te leren)
  • We werken met WordPress en we gebruiken Podio (om samen te werken). Je hoeft deze twee systemen niet te kennen, maar moet wel bereid zijn er even in te duiken.
  • Een pro-actieve houding, leuke ideeën en een goede borrelbui

Wat vragen we:

  • Eindredactie van minimaal 2 blog per maand
  • Aangeleverd volgens onze redactierichtlijnen

Doe je mee?

Meld je aan met het onderstaande formulier. Je krijgt van ons een proefblog om te redigeren en bij akkoord kun je aan de slag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Magazines