Ja, ik wil bloggen

De magazines van Content Collective worden gelezen door vele duizenden mensen. Door onze krachten te bundelen hebben we een groot publiek op weten te bouwen en dat is fijn voor ons allemaal. Zo weten we zeker dat onze blogs en artikelen niet ergens eenzaam staan te verstoffen.

Door je aan te sluiten als blogger voor Content Collective, heb jij ook toegang tot die bezoekers en krijgen jouw blogs de aandacht die ze verdienen.

Maar er is meer…

Blog je voor Content Collective, dan worden je artikelen geredigeerd door onze eindredactie: je krijgt dus feedback en dat zorgt dat je (nog) beter wordt in bloggen.

Je krijgt daarnaast natuurlijk een eigen profiel op het magazine waar je voor schrijft zodat je ook je onderneming of gewoon jezelf kunt promoten.

En…er is nog meer

Bloggen voor Content Collective betekent dat je gratis (of voor kostprijs) mee kunt doen aan trainingen die we minimaal 1 keer per jaar organiseren, aan kunt schuiven bij gezellige borrels, soms leuke spullen krijgt om uit te proberen en recenseren en je in aanmerking kunt komen voor betaalde schrijfklussen.

Kom halen

Iedereen die meewerkt aan Content Collective doet dat op vrijwillige basis. Iedereen haalt er iets anders uit: promotie, gezelligheid, nieuwe kennis, contacten, een plek om je ei kwijt te kunnen. Wat jij eruit haalt, bepaal jij. Maar we weten zeker dat er bij ons veel moois te halen is voor wie ook bereid is om wat mee te brengen.

Wat breng jij mee?

  • Basaal schrijftalent en/of diepgaande kennis van een specifiek onderwerp
  • We werken met WordPress en we gebruiken Podio (om samen te werken). Je hoeft deze twee systemen niet te kennen, maar moet wel bereid zijn er even in te duiken.
  • Een pro-actieve houding, leuke ideeën en een goede borrelbui

Wat vragen we:

  • Minimaal 1 blog per maand
  • Aangeleverd volgens onze redactierichtlijnen

Doe je mee?

Kies hier het magazine waar je voor wilt schrijven en meld je proefblog aan. Onze redactie beoordeelt je blog en laat je zo snel mogelijk weten of je aan de slag kunt gaan.

  • Jouw proefblog

    Zorg dat je proefblog ons verleidt. Maar zorg er ook voor dat je correct Nederlands gebruikt en tussenkopjes.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Magazines